ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Αθανασιάδη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με τον Αθανασιάδη

Ο Γιώργος Αθανασιάδης /Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ ενόψει της νέα σεζόν, έχει αρχίσει...

Μάλιστα, μετά την πρώτη συμφωνία με τον Μίλος Ντέλετιτς της Λάρισας για το καλοκαίρι, η Ενωση φουλάρει και για τη δεύτερη. Αυτή του Γιώργου Αθανασιάδη, του γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης.

Και αυτό διότι είναι πολύ πιθανό πια να προχωρήσει σε πώληση του Βασίλη Μπάρκα το προσεχές καλοκαίρι η ΑΕΚ. Σε αυτή την περίπτωση θα προωθηθεί στο Νο1 ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ υπάρχει και ο Μάκης Γιαννίκογλου που φέτος είναι τρίτος τερματοφύλακας και δεν έχει παίξει κανένα επίσημο ματς.

Την φετινή σεζόν ο Αθανασιάδης έχει 11 συμμετοχές και έχει παίξει και στο Europa League και στην Super League, ενώ έχει πάρει όλα τα ματς Κυπέλλου των Αρκάδων. Πέρυσι είχε 34 συμμετοχές ως ο Νο1 του Αστέρα, ενώ πρόπερσι στην πρώτη του χρονιά είχε 7 ματς. Γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Σοχού, μετά πήγε στις Ακαδημίες του Ηρακλή, έπαιξε στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2011/12 και από το 2012 μέχρι το 2016 είχε 62 ματς με τον Πανθρακικό.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες (επιβεβαιώνονται και από την Αρκαδία πλέον) προχωρά για να κλείσει άμεσα τον Αθανασιάδη, αφού ο 26χρονος πορτιέρο αρέσει πολύ στους «κιτρινόμαυρους» και έχει κάθε δικαίωμα να τον κλείσει από τώρα μιας και μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ