Στοίχημα: Με τα γκολ στο «Βικελίδης», προβάδισμα η Μπάρτσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Στοίχημα: Με τα γκολ στο «Βικελίδης», προβάδισμα η Μπάρτσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα... καλύτερά του είναι το κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου, αφού περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τρία μεγάλα παιχνίδια.

Στην Ελλάδα, ο Άρης θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο γεμάτο «Κλ.Βικελίδης». Στην Ισπανία, έχουμε ξανά Clasico, και πάλι στο «Μπερναμπέου», ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Ντέρμπι υπάρχει και στο Λονδίνο, για την Πρέμιερ Λιγκ, μεταξύ της Τότεναμ και της Άρσεναλ. Όπως γίνεται αντιληπτό, η δράση κορυφώνεται σε όλη την Ευρώπη και οι φίλοι του στοιχήματος ανυπομονούν για αυτό το εκρηκτικό Σάββατο.

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το ελληνικό ντέρμπι, ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην Τούμπα και μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την ισοπαλία. Η ΑΕΚ κέρδισε μεσοβδόμαδα τον Ατρόμητο, εύκολα, με 3-0, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου. Να σημειωθεί, πως το ματς έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τους δύο αντιπάλους. Τόσο ο Άρης, όσο και η ΑΕΚ διαθέτουν ποιοτικά ρόστερ, με παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά από τη μέση και μπροστά. Δεν φημίζονται ότι κρατάνε το μηδέν, αλλά ποντάρουν περισσότερα στην επιθετική τους λειτουργία. Περιμένουμε λοιπόν ένα σχετικά ανοιχτό παιχνίδι, θεαματικό και με γκολ εκατέρωθεν. Επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.30!

Στη La Liga τώρα, έχουμε ξανά Clasico! Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα, με στόχο την εκδίκηση μετά το βαρύ 0-3 για το Copa del Rey. Πάντως, είναι αμφίβολο αν αυτή η Ρεάλ μπορεί να απειλήσει πραγματικά τους Καταλανούς. Η Μπάρτσα πέρασε «σβηστή» την Τετάρτη από την έδρα της «Βασίλισσας» και δείχνει να είναι ένα κλικ πάνω από αυτήν. Με νίκη σήμερα, οι «Μπλαουγκράνα» αγκαλιάζουν τον τίτλο. Μάλιστα, στο ματς του κυπέλλου είχαν τη δυνατότητα να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων. Το πρόβλημα της Ρεάλ στο γκολ είναι φανερό και της κοστίζει. Ακόμα και στο προηγούμενο εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι «κόλλησαν» επιθετικά και τελικά ηττήθηκαν. Η Μπαρτσελόνα λοιπόν, έχει όλα τα φόντα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της Ρεάλ. Έτσι, οδηγούμαστε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.73.

Το τρίτο ντέρμπι για το Σάββατο, έχει άρωμα... Λονδίνου. Η Τότεναμ θα παίξει με την Άρσεναλ στο «Γουέμπλεϊ», σε μια μάχη με φόντο το Champions League. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει σίγουρη θέση στην τετράδα. Κάθε άλλο. Συνεπώς, το κίνητρο είναι ισχυρό για αμφότερες. Η Τότεναμ έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στα ντέρμπι. Δεν λύγισε από τις απουσίες και παρέμεινε στα ψηλά στρώματα, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Η Άρσεναλ δεν τα πάει καλά στα μεγάλα παιχνίδια και δυσκολεύεται να πάρει αποτελέσματα σε αυτά. Ειδικά εκτός έδρας, μοιάζει ανήμπορη να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα τη φετινή σεζόν, και αυτό φάνηκε και με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα, και στο Champions League. Η Τότεναμ έχει το πάνω χέρι στο ντέρμπι, και θεωρούμε εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. «Άσος» στο 2.10.

Αυτές ήταν οι προτάσεις μας για τα τρία μεγάλα παιχνίδια του Σαββάτου! Μην ξενχάτε ότι στο Betarades.gr “τρέχει” ένας νέος σούπερ διαγωνισμός που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε 1.500€ κάθε μήνα! Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Betarades.gr για το ντέρμπι του Άρη με την ΑΕΚ:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ