Η φωτό της βασίλισσας Ελισάβετ με την Ράνια της Ιορδανίας που φούντωσε τις φήμες για την υγεία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η φωτό της βασίλισσας Ελισάβετ με την Ράνια της Ιορδανίας που φούντωσε τις φήμες για την υγεία της [εικόνες]

Ράνια της Ιορδανίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επίσκεψη του βασιλιά Αμπντάλα και της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας στο Μπάκιγχαμ άναψε φωτιές για έναν απροσδόκητο λόγο, φουντώνοντας τις φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η 92χρονη μονάρχης πόζαρε χαμογελαστή με το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας, ωστόσο, τα βλέμματα όλων δεν έπεσαν ούτε στα υπέροχα ρούχα τους, ούτε στα πλατιά τους χαμόγελα.

Today The Queen, with The Princess Royal, hosted Their Majesties The King and Queen of the Hashemite Kingdom of Jordan, @KingAbdullahII and @QueenRania, and their son The Crown Prince at Buckingham Palace. pic.twitter.com/jMjdm5na8h

Τα βλέμματα όλων έπεσαν στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ενα χέρι μελανιασμένο, με μεγάλους μώλωπες.

Η φωτό της βασίλισσας Ελισάβετ με την Ράνια της Ιορδανίας που φούντωσε τις φήμες για την υγεία της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η φωτό της βασίλισσας Ελισάβετ με την Ράνια της Ιορδανίας που φούντωσε τις φήμες για την υγεία της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

«Ανησυχώ, βλέπω έναν φριχτό μώλωπα», έγραψε κάποιος στα social media ενώ άλλοι συμπλήρωναν: «Η κυρία είναι 92 ετών. Κάθε μικρό χτύπημα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο μώλωπα σαν και αυτόν».

«Μου αρέσει να σατιρίζω την βασίλισσα, αλλά με ανησυχεί», έγραψε κάποιος άλλος και συμπλήρωσε ένας ακόμη: «Εχασα κάτι; Τι είναι αυτός ο φριχτός μώλωπας;».

Κάποιος άλλος εξέφρασε την άποψη ότι ενδεχομένως η βασίλισσα Ελισάβετ είχε κάποιο κάψιμο και κάποιος ακόμη ότι ενδεχομένως όλο αυτό να έγινε στην προσπάθεια κάποιου (σσ νοσηλευτή ή γιατρού) να βρει φλέβα στο χέρι της βασίλισσας.

Οι φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ φούντωσαν πέρυσι τον Ιούνιο, όταν δεν μπόρεσε να παραστεί στην κυριακάτικη λειτουργία στις 28 Ιουνίου. Λίγες ημέρες αργότερα επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ