Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μάκης Ψωμιάδης - iefimerida.gr

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Μάκης Ψωμιάδης

ΠΓΔΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη χώρα μας βρίσκεται και πάλι ο πρώην ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, καθώς λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ παρέδωσε τον Μάκη Ψωμιάδη σε αντίστοιχο ελληνικό κλιμάκιο.

Ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας είναι ένας από τους βασικούς κατηγορουμένους για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Υπενθυμίζεται πως ο Μάκης Ψωμιάδης τους τελευταίους έξι μήνες βρισκόταν κρατούμενος σε φυλακές των Σκοπίων.

Η παράδοση του έγινε σε σημείο της λεγόμενης «νεκρής ζώνης» του συνοριακού σταθμού της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, στους Ευζώνους.

Ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί πρώτα στη ΓΑΔΑ και στη συνεχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησης για τα στημένα παιχνίδια που ερευνά η ελληνική Δικαιοσύνη.

Το κατηγορητήριο που συντάχθηκε σε βάρος του είναι βαρύ, καθώς το πρώην «αφεντικό» της ΠΑΕ Καβάλα αντιμετωπίζει τις πράξεις της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, της εκβίασης με απειλή βλάβης του επαγγέλματος του εξαναγκαζομένου κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση και της ηθικής αυτουργίας σε απάτη κατ' επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ' εξακολούθηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ