Ενταση στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου -Κατηγορούμενος επιτέθηκε σε μάρτυρα - iefimerida.gr

Ενταση στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου -Κατηγορούμενος επιτέθηκε σε μάρτυρα

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αρένα παραλίγο να μετατραπεί η αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο εδώλιο του οποίου κάθονται οι κατηγορούμενοι ως δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Αυτή τη φορά δεν την ....πλήρωσαν οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής αλλά η πρώην σύντροφος του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας, ο οποίος άλλωστε έχει παραδεχτεί ότι σκότωσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, χωρίς να έχει τέτοια πρόθεση.

Η πρώην σύντροφος του Ιμπραχήμ Μπραχιμάι καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας είπε πως ο ίδιος της είχε αποκαλύψει μετά το έγκλημα πως είχε λάβει εντολή από τον Κλόντι (σς. Κλοντιάν Λεκοτσάι) να σκοτώσει τον ποινικολόγο.

«Ο Τέλης (Ιμπραχήμ Μπραχιμάι) μου είπε ότι σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο και ότι την εντολή την είχε δώσει μέσα από τις φυλακές ο Κλόντι», υποστήριξε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο να παρεμβαίνει στη διαδικασία λέγοντας «επειδή φοβάται γι’ αυτό λέει Κλόντι, είναι αγράμματη δεν ξέρει. Είναι 20 χρόνων κοπέλα, φοβάται. Εγώ της έχω πει τον Όλντι (σς. Ολντι Ντούλτσε) όχι για τον Κλοντι».

Τα λεγόμενα της έκαναν έξαλλο τον κατηγορούμενο, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της καθυβρίζοντας την με τους αστυνομικούς να παρεμβαίνουν.

«Μπραχιμάι ακόμα με απειλείς;», είπε στρεφόμενη προς το μέρος του η 20χρονη, που παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι μόλις έγινε γνωστή η κατάθεσή της κατά την ανακριτική διαδικασία, ο κατηγορούμενος την απειλούσε πως θα σκοτώσει την ίδια και συγγενικά της πρόσωπα αν δεν αλλάξει την κατάθεσή της ώστε να «απαλλάξει» τον συγκατηγορούμενό του Κλοντιάν Λεκοτσάι . «Με παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και με απειλεί ότι θα με σκοτώσει όπως τον δικηγόρο», είπε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο να αντιδρά λέγοντας «αν είναι έτσι γιατί δεν την έχουμε σκοτώσει ακόμα?»!

Η μάρτυρας κατέθεσε ακόμα πως το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας ο Μπραχιμάι επέστρεψε στο σπίτι τρομαγμένος και της εξομολογήθηκε ότι είχε σκοτώσει τον δικηγόρο, έχοντας μαζί του και τον καταζητούμενο Άλεξ Μάτα. «Μου είπε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά μόνο να τον τραυματίσει», πρόσθεσε.

Νωρίτερα καταθέτοντας στο δικαστήριο αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης επιβεβαίωσε στο δικαστήριο πως η κλήση στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για το επίμαχο ραντεβού του θανάτου, έγινε από τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Μπραχιμάι. Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο ανιψιός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν ασκούμενος δικηγόρος στο γραφείο.

«Δεν είμαστε μαφία του Κορυδαλλου», αυτήν την θέση διατύπωσε ο φερόμενος ως ένας από τους αρχηγούς της μαφίας του Κορυδαλλου που εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

«Είναι χωρίς αντίκρυσμα ο θόρυβος που έχει προκληθεί γύρω από το πρόσωπό μου, είναι πλασματική η εικόνα που δημιουργήθηκε για εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων υποστηρίζοντας πως ουδέποτε έδωσε εντολή στους φυσικούς αυτουργούς για τις δολοφονίες Ζαφειρόπουλου και Μπάκο, ούτε για την επίθεση στο Μικρολίμανο.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ