Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 15 ετών -Ηταν το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 15 ετών -Ηταν το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βίκυ Καγιά σε ηλικία 15 ετών είχε πρωταγωνιστήσει σε βίντεοκλιπ του Λευτέρη Πανταζή και είχε κερδίσει όλα τα βλέμματα.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day». Της απέδωσε τον τίτλο του τραγουδιού, «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου», προσθέτοντας «ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε»

Συγκεκριμένα ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε «είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Είναι φίλη μου, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε».

Υπενθυμίζεται πως μόλις πρόσφατα η Βίκυ Καγιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αποκάλυψε πως την περίοδο που γύρισε το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή, οι καθηγητές και οι συμμαθητές της στο σχολείο έλεγαν ότι είχε σχέση με τον τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ