Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αθλητής κάνει μετάγγιση αίματος για να μην πιαστεί ντοπαρισμένος [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αθλητής κάνει μετάγγιση αίματος για να μην πιαστεί ντοπαρισμένος [βίντεο]

Ο Αθλητής του σκι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην δημοσιότητα το βίντεο με Αυστραλό πρωταθλητή σκιέρ να κάνει μετάγγιση αίματος για να μην πιαστεί ντοπαρισμένος έδωσαν οι αρχές στην Αυστρία, όπου βρισκόταν για αγώνες.

Ο λόγος για τον Μαξ Χοκ, ο οποίος πιάστηκε επ΄ αυτοφόρω την ώρα που έκανε μετάγγιση αίματος, ώστε να περάσει «καθαρός» το αντιντόπινγκ κοντρόλ.

Συγκεκριμένα, οι αρχές στην Αυστρία στο πλαίσιο επιχείρησης για τον εντοπισμό των αθλητών που εμπλέκονταν στην υπόθεση ντόπινγκ, μπούκαραν στο σπίτι του και τον έπιασαν στα πράσα να κάνει μετάγγιση αίματος.

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αθλητής κάνει μετάγγιση αίματος για να μην πιαστεί ντοπαρισμένος [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ο Χακ πιάστηκε με σύριγγες να κάνει μετάγγιση αίματος, με στόχο να βελτιώσει τις επιδόσεις του στους αγώνες που θα έπαιζε στο Ζέεφελντ.

Ο αθλητής φαίνεται να κοιτά έκπληκτος στην κάμερα και μετά να χαμηλώνει το κεφάλι, σκεπτόμενος ίσως αυτό που τον περιμένει και την ταπείνωση που θα περάσει.

Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που αθλητής κάνει μετάγγιση αίματος για να μην πιαστεί ντοπαρισμένος [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Όπως είναι φυσικό, ο Χοκ τώρα κινδυνεύει με αποκλεισμό τεσσάρων χρόνων από τους αγώνες, ενώ οι αστυνομικοί δεν του χαρίστηκαν και δημοσίευσαν το βίντεο.

Bij een dopingcontrole wordt de Oostenrijkse skiër Max Hauke op heterdaad betrapt terwijl hij een bloedtransfusie krijgt https://t.co/joFxAudL7c pic.twitter.com/wLZF4QB1ca


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ