Ομπάμα: Η Χίλαρι μου στέλνει μηνύματα... μεθυσμένη - iefimerida.gr

Ομπάμα: Η Χίλαρι μου στέλνει μηνύματα... μεθυσμένη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με διάθεση για... αστειάκια, αλλά και εκμυστηρεύσεις εμφανίστηκε ο αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την ετήσια εκδήλωση των ανταποκριτών ξένου τύπου... «Θύματα» του χιούμορ του, η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα, Μπο, αλλά και ο ίδιος του ο... εαυτός!

Αναφερόμενος στην κυρία Κλίντον, ο Ομπάμα αποκάλυψε πως... είναι συνεχώς μεθυσμένη, αφού, όπως είπε: «Πριν τέσσερα χρόνια ήμασταν στη μάχη για το χρίσμα των Δημοκρατικών, τέσσερα χρόνια μετά δε σταματά να μου στέλνει μεθυσμένη μηνύματα από την Καρταχένα».

Στην εκδήλωση προβλήθηκε και ένα βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν ο Μπο, ο σκύλος της οικογένειας Ομπάμα, σε κατάσταση πλήρους... δυστυχίας. Τη στιγμή εκείνη μια φωνή έλεγ: «Οι αμερικανικοί σκύλοι δε μπορούν να αντέξουν τέσσερα παραπάνω χρόνια τον Ομπάμα. Για αυτούς θα είναι 28 χρόνια».

Στη συέχεια αυτοσαρκάστηκε, δείχνοντας μια φωτογραφία του από το 2008, μια πρόσφατη και μια από το 2016, όπου στην τελευταία εμφανιζόταν ο Μόργκαν Φρίμαν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ