Πώς θα κάνετε διακοπές χωρίς να πληρώσετε -Τι είναι το house-sitting - iefimerida.gr

Πώς θα κάνετε διακοπές χωρίς να πληρώσετε -Τι είναι το house-sitting

Ηouse-sitting για διακοπές χωρίς έξοδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μορφές τουρισμού και τρόποι εξασφάλισης διακοπών, οι οποίες καλύπτονται από πληθώρα διαδικτυακών πλατφορμών.

Τα τελευταία χρόνια, έχει ξεκινήσει η άνοδος μίας νέας μορφής τουρισμού, το house-sitting, η οποία ουσιαστικά γεννήθηκε από μία αμφίδρομη ικανοποίηση αναγκών: την αναζήτηση λύσεων ως προς τη φροντίδα του σπιτιού και των κατοικίδιων σε περίπτωση απουσίας των ιδιοκτητών και αφετέρου τη δυνατότητα δωρεάν διαμονής στις διακοπές, με αντάλλαγμα την παροχή ήπιων υπηρεσιών που δεν απαιτούν σοβαρές γνώσεις ή περίπλοκες δεξιότητες.

Η είσοδος στον κόσμο του house-sitting είναι απλή και ανέξοδη: απαιτεί μόνο την εγγραφή σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα, με συνδρομή που δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακοπές δωρεάν διακοπές house-sitting
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ