Ο Γερουλάνος στο Τελ Αβίβ, την πιο... smart city του πλανήτη -Πώς μπορεί να γίνει και η Αθήνα έτσι - iefimerida.gr

Ο Γερουλάνος στο Τελ Αβίβ, την πιο... smart city του πλανήτη -Πώς μπορεί να γίνει και η Αθήνα έτσι

Παύλος Γερουλάνος και δήμαρχος Τελ α Βιβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ψηφιακή μεταμόρφωση μιας πόλης, το «smart city» δεν αφορά μόνο την κάλυψη των αναγκών ενός δήμου, αλλά κυρίως τις ανάγκες του δημότη. Και το Τελ Αβίβ είναι μια τέτοια πόλη.

Θεωρείται μάλιστα πρότυπο πόλης για τις έξυπνες τεχνολογίες.

Στο Τελ Αβίβ βρέθηκε ο Παύλος Γερουλάνος όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Βιβ Ron Huldai και τον Διευθυντή του “Digital Tel Aviv” Zohar Sharon.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους, τέθηκε το πώς μπορούν οι πόλεις να υπηρετήσουν καλύτερα τους κατοίκους και τους επισκέπτες ενώ ταυτόχρονα εξελίσσονται σε κοινότητες λειτουργικά βιώσιμες.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε:

«Πεποίθησή μας είναι ότι το να γίνεις μια πραγματικά «έξυπνη πόλη» δεν επιτυγχάνεται μόνο με το να ψηφιοποιείς τις υπηρεσίες σου ή να εφευρίσκεις νέες αλλά κυρίως με το να εμπλέκεις τους δημότες σε μια διαδικασία που θα βελτιώνει ουσιαστικά το επίπεδο της καθημερινότητας τους και θα δημιουργεί πλούτο για την πόλη και για τους ίδιους».

Ο Παύλος Γερουλάνος με τον Διευθυντή του “Digital Tel Aviv” Zohar Sharon
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παύλος Γερουλάνος Τελ α Βιβ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ