Κατρούγκαλος: Ο Βέμπερ αναπαράγει fake news της ΝΔ - iefimerida.gr

Κατρούγκαλος: Ο Βέμπερ αναπαράγει fake news της ΝΔ

Γιώργος Κατρούγκαλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο tweet, στα ελληνικά και στα αγγλικά, απάντησε χθες ο ΥΠΕΞ, Γιώργος Κατρούγκαλος, στον Μάνφρεντ Βέμπερ και σε ανάρτησή του, με την οποία αναπαρήγαγε την καταγγελία της ΝΔ ότι το ΥΠΕΞ εμποδίζει τους 70.000 Έλληνες της Μεγάλης Βρετανίας να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, λόγω του Brexit.

«Αυτό που είναι πραγματικά ανησυχητικό», απάντησε ο κ. Κατρούγκαλος, «είναι ότι ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αναπαράγει fake news της ΝΔ, χωρίς πρώτα να ελέγξει την ακρίβειά τους, χωρίς να κάνει τον κόπο να πληροφορηθεί την επίσημη διάψευση τους πολλές ώρες πριν, με την κοινή δήλωση των υπουργών Εσωτερικών και Εξωτερικών της χώρας μας».

Ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αναπαράγει fake news της ΝΔ χωρίς να κάνει τον κόπο να πληροφορηθεί την επίσημη διάψευση τους πολλές ώρες πριν, με την κοινή δήλωση των Υπουργών Εσωτερικών κ Εξωτερικών της χώρας μας. https://t.co/GkdY9HTFMB https://t.co/KAM5nV4mM0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ