Συνελήφθη η κόρη της Νάταλι Γούντ και του Ρόμπερτ Βάγκνερ για ναρκωτικά - iefimerida.gr

Συνελήφθη η κόρη της Νάταλι Γούντ και του Ρόμπερτ Βάγκνερ για ναρκωτικά

Συνελήφθη η κόρη της Νάταλι Γούντ και του Ρομπερτ Βαγκνερ για κατοχή ναρκωτικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κατοχή ηρωίνης και κοκαΐνης βρέθηκε στη φυλακή η κόρη της Νάταλι Γουντ και του Ρόμπερτ Βάγκνερ, Κόρτνει, μετά από επεισόδιο που έγινε στο σπίτι της.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν από το σπίτι της Κόρτνει Βάγκνερ άκουσαν πυροβολισμούς και μία γυναίκα που ούρλιαζε φοβισμένη. Έπειτα από έρευνα, η κόρη των δύο διάσημων ηθοποιών συνελήφθη καθώς στο σπίτι βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Η 38χρονη διάσημη κόρη καβγάδιζε μ’ έναν άνδρα όταν ακούστηκε ο πυροβολισμός από όπλο ενός φίλου της. Η ίδια οδηγήθηκε στη φυλακή για τα ναρκωτικά, ο ενώ άνδρας συνελήφθη για αμελή χρήση του όπλου, καθώς κανείς δεν τραυματίστηκε.

Στη συνέχεια, η Κόρτνει αποφυλακίστηκε αφού κατέβαλε εγγύηση 10.000 δολαρίων, ενώ αγνοείται αν το άλλο άτομο βρίσκεται ακόμη υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ