Κίνα: Λογοκρισία στο «Bohemian Rapsody» -Κόβουν τις σκηνές με ομοφυλοφιλικά φιλιά και ναρκωτικά [βίντεο] - iefimerida.gr

Κίνα: Λογοκρισία στο «Bohemian Rapsody» -Κόβουν τις σκηνές με ομοφυλοφιλικά φιλιά και ναρκωτικά [βίντεο]

Bohemian Rapsody
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινεζικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το βραβευμένο με Οσκαρ «Bohemian Rapsody» δεν αναμένεται να προβληθεί από πολλούς κινηματογράφους στην Κίνα και αυτό λόγω των σκηνών που «προωθούν», όπως αναφέρουν, την ομοφυλοφιλία.

Παράλληλα οι αρχές της χώρας αποφάσισαν να λογοκρίνουν τις ομοφυλοφιλικές σκηνές της ταινίας για τον Φρέντι Μέρκιουρι και τους Queen και να τις κόψουν από όλες τις προβολές που θα γίνουν στη χώρα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter αυτός είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου η ταινία να προβληθεί στους κινηματογράφους της Κίνας.

Θύμα της λογοκρισίας θα πέσουν οι σκηνές στις οποίες ο Ράμι Μάλεκ φιλά άντρες, ως Φρέντι Μέρκιουρι καθώς και αυτές που τον δείχνουν να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ