Μητέρα τριών παιδιών έκανε πλαστικές επεμβάσεις 30.000 δολαρίων για να μοιάσει στην Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί πρότυπο ομορφιάς για πολλές γυναίκες. Οι περισσότερες προσπαθούν να αντιγράψουν το στιλ της, ενώ άλλες επιχειρούν να τις μοιάσουν εμφανισιακά, προχωρώντας σε αισθητικές επεμβάσεις.

Μία από αυτές είναι και η Xochytl Greer, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έδωσε 30.000 δολάρια για να μοιάσει στην δούκισσα του Σάσεξ.

Η 36χρονη δικηγόρος από το Χιούστον υπεβλήθη σε τρεις αισθητικές επεμβάσεις, ελπίζοντας πως θα μοιάσει στην Μέγκαν Μαρκλ.

«Νομίζω ότι είναι μια όμορφη γυναίκα και καθώς αλλάζω τα χαρακτηριστικά που έχω, θέλω να μοιάσω στην Μέγκαν», δήλωσε πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι του χειρουργείου, στην εκπομπή του ABC News’ Nightline, που κατέγραψε την αλλαγή της.

Η Greer αγαπούσε την Μέγκαν Μαρκλ από τότε που έπαιζε στο Suits και πολλοί μάλιστα της έλεγαν πως μοιάζει με την ηθοποιό.

Η Xochytl Greer μπήκε στη διαδικασία να αλλάξει, ελπίζοντας πως θα της ανέβει η αυτοπεποίθηση και θα αρχίσει να βγαίνει ξανά ραντεβού.

«Το σώμα μου άλλαξε από τότε που γέννησα και η αυτοεκτίμησή μου μειώθηκε εξαιτίας της κατάστασης με τον πατέρα των παιδιών μου. Ελπίζω αυτό να μου δώσει κάτι και να επιστρέψω», λέει.

Μετά τις επεμβάσεις, η Greer κοίταξε τον εαυτό της και δήλωσε ότι βλέπει ήδη τις διαφορές στο πρόσωπό της. Τόνισε, δε, ότι ανυπομονεί να αναρρώσει και να δει το αποτέλεσμα.

Βλέποντας το αποτέλεσμα, πάντως, δεν μπορεί κάποιος να πει ότι μοιάζει στην Μέγκαν Μαρκλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ