Τραγωδία στη Βάρκιζα: Για κακούργημα διώκεται η μητέρα -Αφηνε συχνά το μωρό δεμένο μόνο του για ώρες - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Για κακούργημα διώκεται η μητέρα -Αφηνε συχνά το μωρό δεμένο μόνο του για ώρες

Το σπίτι που εκτυλίχθηκε η τραγωδία στη Βάρκιζα(Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε η μητέρα του βρέφους που απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του στη Βάρκιζα.

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα, που είχε αφήσει το μωρό για να τσακωθεί με τον φίλο της, κατέθεσε πως άφηνε συνέχεια το μωρό μόνο του και εκείνη έφευγε από το σπίτι. Οταν την ρώτησαν γιατί άφησε το μωρό μόνο του φέρεται να είπε, όπως μεταδίδει ο Alpha, «το μωρό πέθανε δεν μπορώ να κάνω κάτι, εγώ είμαι το θέμα τι θα πάθω», δείχνοντας πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η μητέρα φέρεται να δήλωσε ότι έδενε το μωρό από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε. Είχε βάλει το καρεκλάκι του στο κρεβάτι για να μην κουνηθεί και εκείνη έφευγε. Επέστρεφε να δει τι κάνει δύο φορές την ημέρα και το τάιζε.

Οπως αναφέρει ο Alpha, εχθές έφυγε από το σπίτι στις 12:30 και επέστρεψε πέντε ώρες αργότερα. Απαντώντας στο γιατί το έκανε αυτό, είπε ότι είχε πει στον φίλο της να περάσει να το δει.

Ο φίλος της οδηγός ταξί, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι έχουν χωρίσει εδώ και ένα μήνα και δεν πήγαινε να δει το παιδί.

Στη μητέρα ασκήθηκε από τον εισαγγελέα ποινική δίωξη για θανατηφόρο έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και εμπρησμό από αμέλεια με αποτέλεσμα να επέλθει θάνατος.

Η κατηγορούμενη, η οποία δεν έχει δικηγόρο, οδηγήθηκε στον ανακριτή, όπου και θα απολογηθεί τος επόμενες ήμερες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ