Συμβούλιο Εφετών: Τρίτο απαλλακτικό βούλευμα για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου - iefimerida.gr

Συμβούλιο Εφετών: Τρίτο απαλλακτικό βούλευμα για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου

Ο Ανδρέας Γεωργίου (Φωτο: Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μια ακόμη φορά (τρίτη κατά σειρά) οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας εξέδωσαν απαλλακτικό βούλευμα για τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Οι δικαστές παρά την αντίθετη πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ζητούσε την παραπομπή σε δίκη του Ανδρέα Γεωργίου για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης, έκριναν ότι δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα με το οποίο βαρύνεται και έκριναν ότι πρέπει να απαλλαγεί.

Πριν από την έκδοση αυτού του βουλεύματος είχε προηγηθεί η έκδοση δυο απαλλακτικών βουλευμάτων και δυο αναιρέσεις από τον Άρειο Πάγο για την υπόθεση που συνδέεται με τις καταγγελίες -συναδέλφων του πρώην μελών του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, ότι διόγκωσε σκόπιμα το έλλειμμα του 2009, προκειμένου να καταστεί εφικτή η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ