ΑΕΚ: Ο Λαμπρόπουλος μίλησε με Μελισσανίδη και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ο Λαμπρόπουλος μίλησε με Μελισσανίδη και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξελίξεις στην υπόθεση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για το νέο του συμβόλαιο στην ΑΕΚ.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος την περασμένη εβδομάδα τα είπε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, με τον Ελληνα στόπερ να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της ΑΕΚ και για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και για νέο συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Από τα τέλη Νοεμβρίου ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε εκτός ομάδας μαζί με τους Αντρέ Σιμόες και Τάσο Μπακασέτα, λόγω των συμβολαίων τους που τελείωναν το καλοκαίρι και προσωπικής απόφασης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τελικά Μπακασέτας και Σιμόες με προσωπικές τους… παρεμβάσεις έχτισαν… γέφυρες με τη διοίκηση της ΑΕΚ ξανά και ανανέωσαν αμφότεροι το συμβόλαιο τους μέχρι το 2022 και το 2023 αντίστοιχα.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος που περισσότερο τον είχαν… πάρει τα απόνερα της ήττας στο Αγρίνιο, δεν είχε κάποια σημαντική εξέλιξη το τελευταίο διάστημα. Οπως αποκάλυψε η «ΩΡΑ των σπορ» ο ίδιος o Λαμπρόπουλος μίλησε στον Μελισσανίδη. Αυτό έγινε την περασμένη εβδομάδα στα Σπάτα, όταν ο Ελληνας στόπερ μίλησε με τον ίδιο τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ και του τόνισε ότι είναι στη διάθεση της Ενωσης για το υπόλοιπο της σεζόν και τα κρίσιμα ματς που ακολουθούν σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Επίσης του ξεκαθάρισε ότι δεν το ενδιαφέρει το οικονομικό για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ και ότι δεν είχε αρνηθεί ο ίδιος οποιαδήποτε πρόταση της Ενωσης, αφού από το 2015 μέχρι σήμερα ποτέ δεν έβαλε τα χρήματα… μπροστά. Και τώρα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει τι θέλει ο παίκτης.

Ο Μελισσανίδης με θετικό τρόπο είδε την κίνηση του Λαμπρόπουλου, ο οποίος έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται αδικημένος σε σχέση με την αντιμετώπιση που έτυχε τον περασμένο Νοέμβριο συγκριτικά με Σιμόες-Μπακασέτα που είχαν αρνηθεί πρόταση ανανέωσης με συγκεκριμένα χρήματα. Και του τόνισε ότι σύντομα θα έχει την απάντηση του, αν θα τεθεί ξανά στη διάθεση του προπονητή του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ