Εγινε η φορολοταρία Φεβρουαρίου -Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ - iefimerida.gr

Εγινε η φορολοταρία Φεβρουαρίου -Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Χίλια ευρώ για χίλιους τυχερούς (Φωτο: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, η φορολοταρία στην οποία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ.

Η σημερινή φορολοταρία ισχύει για τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα (κάρτες) και ηλεκτρονικά μέσα που έγιναν τον Ιανουάριο του 2019.

Τα χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δε θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Τα αποτελέσματα της φορολοταρίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), aade.gr.

Μετά την είσοδο στη σελίδα, πατήστε κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής σας στο TAXIS, μπείτε στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φορολοταρία κλήρωση χρήματα ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ