Τένις: Μεγάλη πρόκριση του Τσιτσιπά στον ημιτελικό του τουρνουά του Ντουμπάι! - iefimerida.gr

Τένις: Μεγάλη πρόκριση του Τσιτσιπά στον ημιτελικό του τουρνουά του Ντουμπάι!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη μια σπουδαία ημέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά!

Την πρόκριση στον ημιτελικό του τουρνουά του Ντουμπάι πανηγύρισε ο Ελληνας τενίστας κερδίζοντας τον Πολωνό, Χούμπερτ Χούρκατζ. Ο 20χρονος τενίστας πήρε τη νίκη με 7-6(4), 6-7(1), 6-1 σε βάρος του 22χρονου Πολωνού (Νο.77) και θέλει άλλη μια για να κάνει την πρώτη του είσοδο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ετσι, ο Ελληνας τενίστας πέρασε για τρίτη φορά μέσα στο 2019 σε τουρνουά της ATP.

Αντίπαλός του στα ημιτελικά θα είναι ο Γκαλ Μονφίς. Ο Γάλλος τενίστας δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ρικάρντας Μπεράνκις, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με 6-1, 6-7 (3), 6-2.

Στην πρώτη τους αναμέτρηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε επικρατήσει στη Σανγκάη με 7-6(4), 4-6, 6-4 και ο Μονφίς είχε πάρει ρεβάνς στο τουρνουά της Σόφιας πριν από λίγες ημέρες παίρνοντας τη νίκη με 6-3, 7-6 (5).

Super Stef ?@StefTsitsipas d. Hurkacz to move into a third semi-final in 2019 & a second meeting with Gael Monfils this month ? pic.twitter.com/YinYyy1dcG

Full power ?@StefTsitsipas #DDFTennis pic.twitter.com/27JTkGp8B1


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις Στέφανος Τσιτσιπάς Ντουμπάι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ