Η βασίλισσα Λετίθια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ροκ εμφάνιση με μαύρο δερμάτινο φόρεμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η βασίλισσα Λετίθια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ροκ εμφάνιση με μαύρο δερμάτινο φόρεμα [εικόνες]

Η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τολμηρή δήλωση έκανε σήμερα η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, καθώς εμφανίστηκε με ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα, σε μια πιο ροκ εκδοχή, όπως δεν την έχουμε συνηθίσει.

Εντυπωσιακή για άλλη μία φορά η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας

Η 46χρονη βασίλισσα, επέλεξε ένα μίντι φόρεμα για την εμφάνισή της στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης ARCO στο εκθεσιακό κέντρο IFEMA της Μαδρίτης.

Η βασίλισσα Λετίθια ήταν πιο τολμηρή αυτή την φορά στην εμφάνισή της, επιλέγοντας ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα

Εκεί, μαζί με τον βασιλιά Φελίπε συνάντησαν τον πρόεδρο του Περού και την σύζυγό του, που πραγματοποιούν τριήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Η Λετίθια ομολογουμένως ξάφνιασε τους θεατές με την τολμηρή ενδυματολογική επιλογή, συνδυάζοντας το μαύρο δερμάτινο φόρεμα με την επίσης δερμάτινη ζώνη, με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες και τα μαλλιά της με χωρίστρα στο πλάι και πιασμένα χαλαρά πίσω με μία μαύρη κορδέλα, όπως έκανε πρόσφατα και η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Η βασίλισσα της Ισπανίας είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν χαλαρό κότσο με μια μαύρη κορδέλα όπως έκανε πρόσφατα και η Κέιτ Μίντλετον
Το βασιλικό ζευγάρι της Ισπανίας παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Σύγχρονης Τέχνης ARCO

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ