Η πιο σέξι απόχρωση για το πεντικιούρ -Αναδεικνύει τα πόδια, δεν είναι το κόκκινο - iefimerida.gr

Η πιο σέξι απόχρωση για το πεντικιούρ -Αναδεικνύει τα πόδια, δεν είναι το κόκκινο

Γυναικεία πόδια με πέδιλα. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο καιρός να μην έχει ζεστάνει ακόμη για τα καλά, ωστόσο τα πρώτα πέδιλα έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στους δρόμους. Ολες άλλωστε περιμένουμε πώς και πώς να τα φορέσουμε.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, αν θέλουμε να φορέσουμε ανοιχτά παπούτσια, είναι να έχουμε περιποιημένα άκρα. A.k.a. πεντικιούρ.

Πόδια λαμπερά, ενυδατωμένα, έτοιμα να υποδεχτούν τις πρώτες ημέρες της άνοιξης. Βασική προϋπόθεση, του πεντικιούρ είναι και το βερνίκι.

Στα πόδια αποφεύγουμε τα μακριά μήκη, φροντίζουμε η βάση των νυχιών να τελειώνει εκεί που τελειώνει και το δέρμα και επιλέγουμε το σχήμα που μας ταιριάζει καλύτερα, τετραγωνισμένα ή πιο οβάλ.

Όσον αφορά το χρώμα που μπορούμε να επιλέξουμε για το πεντικιούρ, υπάρχει μία απόχρωση (όχι, δεν μιλάμε για το κόκκινο), που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, είναι ιδανική για το χειμώνα που το δέρμα είναι πιο λευκό αλλά και το καλοκαίρι που γίνεται πιο σταρένιο, και είναι η πιο sexy.

Ανακαλύψτε την πιο σέξι απόχρωση του πεντικιούρ, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ