Υπόθεση Λαγούδη: Εξετάζεται η εμπλοκή της «μαφίας του Κορυδαλλού» - iefimerida.gr

Υπόθεση Λαγούδη: Εξετάζεται η εμπλοκή της «μαφίας του Κορυδαλλού»

Η Ειρήνη Λαγούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τον Ιανουάριο του 2018 σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας, καθώς διεξάγεται έρευνα για τυχόν σύνδεση με τη «μαφία του Κορυδαλλού».

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου», ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά αν η εγκληματική οργάνωση είχε επαφές με το οργανωμένο έγκλημα και στο Αγρίνιο. Για το λόγο αυτό, ζήτησε και έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της μαφίας του Κορυδαλλού και πλέον μελετάει τις συνομιλίες των εμπλεκομένων, καθώς έχει ενδείξεις ότι το κύκλωμα σχετίζεται με τη δολοφονία της 44χρονης.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε δύο σημεία. Αρχικά, ως προς το κίνητρο, αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.

Δεύτερον, εξετάζεται η μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης και αφορά τους δύο ανθρώπους που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας και το κατά πόσο είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και ενδεχομένως να έχουν σχέση με τη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 8 Ιανουαρίου 2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η Λαγούδη, είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και τελικά βρέθηκε νεκρή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, με εγκαύματα στο σώμα της, και κυρίως στα χέρια.

Στην αρχή είχε γίνει λόγος για αυτοκτονία, κάτι που μέχρι σήμερα η οικογένειά της δεν δέχεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ