Παιανία: Συνελήφθη 28χρονος που έκλεβε ανυποψίαστους πιάνοντάς τους τη συζήτηση - iefimerida.gr

Παιανία: Συνελήφθη 28χρονος που έκλεβε ανυποψίαστους πιάνοντάς τους τη συζήτηση

Περιπολικό/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κλοπές με την μέθοδο της απασχόλησης κατηγορείται 28χρονος, που συνελήφθη στην Παιανία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μαζί με συνεργό του, ο οποίος αναζητείται, πλησίασε γυναίκα στα Γλυκά Νερά και αφού μπήκε στην οικία της, με τη μέθοδο της απασχόλησης και χωρίς να γίνει αντιληπτός, έκλεψε κοσμήματα. Ο 28χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, ο δράστης το τελευταίο 6μηνο, με την ίδια μεθοδολογία, αλλά χρησιμοποιώντας διαφορετικό πρόσχημα κάθε φορά, όπως πωλητής λουλουδιών ή παλαιοπώλης, εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες.

Στη συνέχεια εισερχόταν στην οικία τους και τους αφαιρούσε χρήματα και κοσμήματα. Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τρεις περιπτώσεις κλοπών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων ανάλογων υποθέσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ