Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι χάνει την ψυχραιμία του δίπλα στη Μέγκαν Μαρκλ και «τη λέει» σε καμεραμάν [βίντεο] - iefimerida.gr

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι χάνει την ψυχραιμία του δίπλα στη Μέγκαν Μαρκλ και «τη λέει» σε καμεραμάν [βίντεο]

Η στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι χάνει την ψυχραιμία του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ψυχραιμία του on camera, με έναν καμεραμάν, έχασε ο πρίγκιπας Χάρι στο Μαρόκο, ενώ βρισκόταν στο πλευρό της Μέγκαν Μαρκλ.

Οπως φαίνεται και το παρακάτω βίντεο, κατά την τελευταία ημέρα της τριήμερης επίσκεψής τους, όταν πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν ένα κέντρο με παιδιά και άρχισαν να μαγειρεύουν μαζί τους, συνέβη κάτι που έβγαλε τον πρίγκιπα από τα ρούχα του.

Ενας Μαροκινός καμεραμάν είχε μπει μπροστά από τα παιδιά που χάζευαν την Μέγκαν Μαρκλ με έναν σεφ να μαγειρεύουν.

Ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος, πήρε μια... ανδραποδισμένη έκφραση και πήγε αμέσως σε έντονο ύφος να κάνει παρατήρηση στον καμεραμάν, χρησιμοποιώντας κυρίως τη νοηματική.

Ο άνθρωπος αμέσως έκανε ότι του είπε ο πρίγκιπας Χάρι, το παιδάκι μπόρεσε να ξαναχαζέψει με την ησυχία του την Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Χάρι του έκλεισε το μάτι και επέστρεψε στη θέση του.

Τα βρετανικά ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα γράφουν όλο και συχνότερα, επικαλούμενα πηγές που έχουν καλή γνώση των πραγμάτων, ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει αλλάξει τελείως το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα αναφέρονται στην αλλαγή στη συμπεριφορά του από τότε που γνώρισε την Μέγκαν Μαρκλ. Είναι νευρικός, κάνει ότι του λέει... η δικτατορική Μέγκαν, όπως αποκαλούν συχνά το τελευταίο διάστημα τα βρετανικά ΜΜΕ την δούκισσα του Σάσεξ, μιλάει απότομα στο προσωπικό του παλατιού, έχει αποξενωθεί από τους φίλους που είχε μια ζωή. Και φυσικά έχει σταματήσει τα ξενύχτια και τις κραιπάλες.

Ως εξήγηση για αυτή τη συμπεριφορά παρουσιάζουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι θέλει να είναι άκρως προστατευτικός με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία έχασε τόσο ξαφνικά, ενώ εκείνος ήταν μόλις 11 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι Μαρόκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ