Τραμπ για Νετανιάχου: Είναι σκληρός, έξυπνος και ισχυρός - iefimerida.gr

Τραμπ για Νετανιάχου: Είναι σκληρός, έξυπνος και ισχυρός

Τραμπ και Νετανιάχου/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι «σκληρός, έξυπνος, ισχυρός», δήλωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ από το Ανόι μετά τη συνάντησή του με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ -Ουν.

«Μπορώ να πω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά ως πρωθυπουργός», πρόσθεσε αναφερόμενος στον Νετανιάχου. Ο Τραμπ έκανε τις δηλώσεις αυτές λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση κεκλεισμένων των θυρών από τον Τζάρεντ Κούσνερ, τον γαμπρό και σύμβουλό του, της πολυαναμενόμενης πρότασής του για την επίλυση του Μεσανατολικού. Η πρόταση αυτή πρόκειται να παρουσιαστεί επισήμως μετά τις πρόωρες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στο Ισραήλ τον Απρίλιο.

«Όλη μου τη ζωή άκουγα ότι η πιο σκληρή από όλες τις συμφωνίες, όταν μιλούσαν για δύσκολες συμφωνίες, ήταν η επίτευξη ειρήνευσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστινίων», αποκάλυψε ο Τραμπ.

«Λένε ότι είναι μια αδύνατη συμφωνία. Θα ήθελα πολύ να την πετύχω. Θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ