Τιτανικός, η ταινία: Το αποτύπωμα από τη σκηνή του σεξ στο αυτοκίνητο υπάρχει ακόμη, 22 χρόνια μετά [εικόνες] - iefimerida.gr

Τιτανικός, η ταινία: Το αποτύπωμα από τη σκηνή του σεξ στο αυτοκίνητο υπάρχει ακόμη, 22 χρόνια μετά [εικόνες]

Σκηνή του Τιτανικού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι έχουν δει την διάσημη ταινία του Τιτανικού τότε σίγουρα θα θυμούνται την σκηνή του σεξ με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ μέσα σε ένα αυτοκίνητο αντίκα στα αμπάρια του πλοίου.

Ναι, ήταν εκείνη η σκηνή που η Κέιτ Γουίνσλετ χτυπάει με δύναμη το θολό τζάμι του αυτοκινήτου αφήνοντας το αποτύπωμά της μετά το σεξ με τον Ντι Κάπριο.

Για την σκηνή αυτή, λοιπόν, έκανε μία νέα αποκάλυψη, 22 χρόνια μετά την ταινία, ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, Τζέιμς Κάμερον μέσω του Twitter.

Τιτανικός, η ταινία: Το αποτύπωμα από τη σκηνή του σεξ στο αυτοκίνητο υπάρχει ακόμη, 22 χρόνια μετά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

O σκηνοθέτης της ταινίας που άφησε εποχή δημοσίευσε μία φωτογραφία με το αυτοκίνητο-αντίκα όπου σε αυτό φαίνονται ακόμη και σήμερα οι δαχτυλιές από τότε που γίνονταν τα γυρίσματα.

«Μετά από 20 και χρόνια το περίφημο αποτύπωμα είναι ακόμη εκεί. Δείτε προσεκτικά», ανέφερε ο διάσημος σκηνοθέτης στο tweet του.

Over 20 years later, the infamous @TitanicMovie handprint is still there – look closely. pic.twitter.com/xN19iHw5cI

Βέβαια να σημειωθεί πως όπως έχει παραδεχθεί ο Κάμερον, το εν λόγω αποτύπωμα δεν ήταν της Ρόουζ, δηλαδή της Κείτ Γουίνσλετ, αλλά το δικό του και διατηρήθηκε έτσι στο τζάμι για όση ώρα διαρκούσε το γύρισμα λόγω ενός ειδικού σπρέι.

Που να φανταζόταν ο ίδιος πως το αποτύπωμά του, 22 χρόνια μετά, θα ήταν ακόμη εκεί...


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ