Αντέγραψε ο Dior τον Βασίλη Ζούλια; O Ελληνας σχεδιαστής δημοσίευσε δίπλα-δίπλα τα δύο φορέματα [εικόνα] - iefimerida.gr

Αντέγραψε ο Dior τον Βασίλη Ζούλια; O Ελληνας σχεδιαστής δημοσίευσε δίπλα-δίπλα τα δύο φορέματα [εικόνα]

Η Δωροθέα Μερκούρη με τον Βασίλη Ζούλια και τη Βίκυ Καγιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού ξεκίνησε με τους διάσημους οίκους Christian Dior και Saint Laurent να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Maria Grazia Chiuri, δημιούργησε μια συλλογή που ανταποκρίνεται στη γυναίκα του σήμερα.

Η συλλογή που σχεδίασε για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-20 έχει αναφορές στα '50s και αναδεικνύει το ύφος του Mr. Dior.

Το καρό μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο fashion show καθώς επίσης και οι κορσέδες, που φοριούνται πάνω από πουκάμισα και μπλούζες.

Βλέποντας σήμερα το Instagram, παρατηρήσαμε μια ανάρτηση του Ελληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γαλλικός οίκος τον αντέγραψε.

«Ποιος το έκανε πρώτος» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση του Βασίλη Ζούλια για το fashion show του Dior στο Παρίσι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Ζούλιας Dior αντιγραφή instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ