Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πώς προξένεψε τη Μενεγάκη με τον Μάκη και ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι - iefimerida.gr

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πώς προξένεψε τη Μενεγάκη με τον Μάκη και ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι

Μηχάλης Ανδρούτσος- Τζένη Μπαλατσινού/ Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποκαλύψεις για την νέα σχέση της Νικολέττας Ράλλη και του Μιχάλη Ανδρούτσου έκανε η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία και όπως αποκάλυψε έκανε την γνωριμία.

Συγκεκριμένα, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εκδήλωση μόδας μαζί με την κόρη της, Αμαλία, η οποία και μόλις είχε γυρίσει από το Λος Αντζελες όπου και πλέον εργάζεται.

Εκεί αφού μίλησε για την σχέση της που έχει με την κόρη της, αποκάλυψε πως εκείνη ήταν ο άνθρωπος που έφερε κοντά την Νικολέττα Ράλλη με τον νέο της σύντροφο, Μιχάλη Ανδρούτσο μιας και ο επιχειρηματίας είναι φίλος της χρόνια.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πώς προξένεψε τη Μενεγάκη με τον Μάκη και ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι | iefimerida.gr 0

«Ο Μιχάλης είναι πολύ φίλος μου, γνωρίζω και την Νικολέττα, βρεθήκαμε ένα βράδυ κάπου, ήξερα ότι του αρέσει και έτσι έκανα το κόντακτ. Με λένε «Γεωργία Βασιλειάδου» και μου κάνουν δώρο στάμνες. Πιστεύω ότι είναι και οι δύο πολύ ώριμοι, να κάνουν το επόμενο βήμα…Θεωρώ ότι μετά το καλοκαίρι, μπορεί και να γίνει κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως εκείνη ήταν προξένεψε την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πώς προξένεψε τη Μενεγάκη με τον Μάκη και ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί πως η Νικολέττα Ράλλη είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο εδώ και περίπου δύο μήνες και σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life είναι και πολύ ερωτευμένοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ