Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός vs Λαμία για την πρόκριση στους «4» - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός vs Λαμία για την πρόκριση στους «4»

Στιγμιότυπο από το ματς στη Λαμία / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα... κληρώνει για το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, που ήδη βρίσκονται στα ημιτελικά, αποφασισμένος να «καθαρίσει» γρήγορα τη ρεβάνς με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη είναι ο Ολυμπιακός (19:30, Cosmote Sport 1).

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 3-3 στο πρώτο ματς στη Λαμία και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να ρισκάρει την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έτσι, ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με σοβαρότητα και να δώσουν συνέχεια στην εμφατική νίκη επί του ΟΦΗ (με 5-1).

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά μέχρι τώρα. Χαρακτηριστικά, στην αποστολή είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και οι Ξενιτίδης - Μαρίνος από την ομάδα των νέων.

Από την άλλη πλευρά, οι Μελίσσας, Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο, Πίτι και Μπαράλες δεν υπολογίζονται από τον προπονητή της Λαμίας, Μάκη Χάβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ