Η Μέγκι Ντρίο έσταξε φαρμάκι για την Βίκυ Καγιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέγκι Ντρίο έσταξε φαρμάκι για την Βίκυ Καγιά [βίντεο]

Μέγκι Ντρίο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την Βίκυ Καγιά τα έβαλε η Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της παρουσιάστριας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου ουσιαστικά είπε πως μετάνιωσε που έβαλε το μοντέλο στο GNTM.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της παρουσιάστριας στο GNTM, η Μέγκι Ντρίο όχι μόνο δήλωσε πως έγινε έξαλλη με αυτά που είπε η Βίκυ Καγιά, αλλά επίσης ανέφερε πως η παρουσιάστρια θα έπρεπε να χαίρεται να όλοι ασχολούνταν μαζί της και έτσι ανέβηκαν τα νούμερα.

«Είμαι πάρα πολύ έξαλλη. Δεν το περίμενα καθόλου. Ειδικά από την κυρία Καγιά που ήταν από τις αγαπημένες μου. Δεν κατάλαβα γιατί το δήλωσε αυτό, εφόσον στην αρχή ήμουν από τις αγαπημένες της. Δε συμφωνώ καθόλου μαζί της και είμαι πάρα πολύ θυμωμένη. Αντί να χαίρεται που ήμουν στο παιχνίδι, επειδή όλοι ασχολιόνταν με μένα και τα νούμερα ανέβηκαν εξαιτίας μου, ακούω τέτοια σχόλια. Έψαχναν κοπέλες με προσωπικότητα και τελικά κέρδισε μια κοπέλα χωρίς προσωπικότητα. Αυτοί αποφάσισαν την 20αδα. Εγώ με αυτές τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά στενοχωρήθηκα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μέγκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ