«Τρένο» και στο Σακραμέντο οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο [βίντεο] - iefimerida.gr

«Τρένο» και στο Σακραμέντο οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο [βίντεο]

Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη διαδικασία της παράτασης χρειάστηκαν οι Μπακς για να πανηγυρίσουν στο Σακραμέντο απέναντι στους Κινγκς με 141-140 και να αναδειχθούν σε... «βασιλιάδες του ΝΒΑ».

Ήταν η έκτη νίκη στη σειρά απέναντι στην ομάδα του Σακραμέντο, φτάνοντας στο καλύτερο ρεκόρ με 47-14 και παρουσιάζοντας το πιο μεγάλο σερί (9 νίκες) σε 34 χρόνια.

Εμφανώς επηρεασμένος από τις ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στα 24 λεπτά συμμετοχής του, περιορίστηκε σε 17 πόντους, 2 ασίστ και 7 ριμπάουντ.

Η ομαδα του Μιλγουόκι είχε δημιουργήσει διαφορά 17 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Golden 1 Center, αλλά οι «βασιλιάδες» κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την παράταση. Μάλιστα ήταν ο Ερικ Μπλέντσο που, με μία προσωπική φάση, σκόραρε στα 11,4'' και ισοφάρισε το σκορ 126-126 και στην επόμενη φάση με υποδειγματική άμυνα ανάγκασε τον Φοξ σε λάθος, με συνέπεια να μην αλλάξει το σκορ.

Στα έξτρα πέντε λεπτά οι Μπακς απέκτησαν προβάδισμα από την αρχή και δεν το έχασαν. Κορυφαίος των Μπακς ήταν ο Έρικ Μπλέντσο, που έφτασε σε triple double, το πρώτο του στη σεζόν, με 26 πόντους, 13 ασίστ, 12 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ των Κινγκς, με τους οποίους δεν αγωνίστηκε ο Κουφός, ήταν ο Χιλντ με 32 πόντους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ