Ένας ελέφαντας, μια τίγρη κι ένα λιοντάρι βγήκαν βόλτα σε αυτοκινητόδρομο - iefimerida.gr

Ένας ελέφαντας, μια τίγρη κι ένα λιοντάρι βγήκαν βόλτα σε αυτοκινητόδρομο

Κεμπέκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι οδηγοί που ταξίδευαν σε αυτοκινητόδρομο του Κεμπέκ, όταν ξέσπασε φωτιά σε νταλίκα που μετέφερε ζώα του τσίρκου, αναγκάζοντας έναν ελέφαντα, μια τίγρη, ένα λιοντάρι κι έναν... σκύλο, να βγουν έξω από το όχημα και να παραμείνουν στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, μια βλάβη στη μηχανή της νταλίκας του καναδικού Cirque Mondo, ήταν η αιτία που ξέσπασε η φωτιά, η οποία κατέστρεψε το όχημα ολοσχερώς.

Ο εκπαιδευτής των ζώων, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού, τα έβγαλε από τα κλουβιά τους και τα παρέταξε στην άκρη του δρόμου, όπου και παρέμειναν ήσυχα, μέχρι να έρθει ένα άλλο φορτηγό του τσίρκου και να τα μαζέψει.

«Είμαι χρόνια επικεφαλής της ασφάλειας του συγκεκριμένου αυτοκινητόδρομου, αλλά ποτέ δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Η εικόνα ήταν σαν βγαλμένη από ταινία, εντελώς σουρεαλιστική», δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας Αλέν Γκραβέλ, σε τοπική εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ