Εγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος απειλούσε την Ελένη με το ροζ βίντεο, λέει ο πατέρας της - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: Ο 19χρονος απειλούσε την Ελένη με το ροζ βίντεο, λέει ο πατέρας της

Ελένη Τοπαλούδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται καθημερινά στο φως, για το έγκλημα στη Ρόδο, αλλά και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη από τρεις άνδρες, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία ο 21χρονος Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει στο γυμναστήριο, ενώ την ίδια μέρα ο 19χρονος Αλβανός κατηγορείται ότι βίασε μία 19χρονη κοπέλα.

«Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο», λέει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές εντόπισαν DNA του Ροδίτη και του Αλβανού, τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια. Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από ένα χρόνο με τη δολοφονία της σχετίζονται.

Μάλιστα ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι το βράδυ της δολοφονίας ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου.

Τέλος, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις αρχές αν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται. Αν δηλαδή ο Ροδίτης ή ο Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 οι τρεις νεαροί που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2017, ανακρίθηκαν την Τετάρτη από τις αρχές. Τότε, όπως αποκαλύφθηκε, η Ελένη και μία φίλη της, είχαν συναντηθεί με τρεις άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν ανήλικος.

«Ενέχονται τα πρόσωπα των τριών πρώτων βιασμών, με την δολοφονία της. Διότι ο ένας σχετίζεται με τους δύο δολοφόνους της», είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Βαγγέλης Γκιουγκης. Οι τρεις νεαροί εμφανίστηκαν χθες στην Ασφάλεια της Ρόδου.

Πλέον το περιβάλλον της άτυχης φοιτήτριας, θα κληθεί να αναγνωρίσει αν όντως πρόκειται για τα άτομα με τα οποία είχε βρεθεί εκείνο το βράδυ. Ήδη, για την υπόθεση έχει ξεκινήσει προανάκριση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η 21χρονη με τη φίλη της συνάντησαν, εκείνο το βράδυ του Νοεμβρίου, τους τρεις νεαρούς σε κλαμπ της Ρόδου. Οι νεαροί θα επέστρεφαν τα κορίτσια στο σπίτι τους. Πρώτα άφησαν τη φίλη της 21χρονης και μετά πήραν τον δρόμο για το σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη.

Τις επόμενες ημέρες, η Ελένη εκμυστηρεύτηκε στη φίλη της ότι την έχουν βιντεοσκοπήσει παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, μία εβδομάδα μετά, ζήτησε βοήθεια από τις αρχές για το βίντεο, που φοβόταν ότι είχαν ανεβάσει οι νεαροί στο διαδίκτυο.

«Αν είχε καταγραφεί και αν είχε ερευνηθεί την κατάλληλη ώρα, δε θα είχαμε αυτά τα άσχημα αποτελέσματα της δολοφονίας της Ελένης τον Νοέμβριο του 2018» συμπλήρωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ