Ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό απαντά στον Ρουβίκωνα: «Δεν είναι λύση να χτυπάς ανθρώπους» - iefimerida.gr

Ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό απαντά στον Ρουβίκωνα: «Δεν είναι λύση να χτυπάς ανθρώπους»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του απάντηση στον Ρουβίκωνα για το ντου σε γραφείο ιατρού, έδωσε ο 40χρονος καρκινοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι που του ζητούσε ο εν λόγω γιατρός.

Ο Μιχάλης Μαύρος, ο καρκινοπαθής που τον κατήγγειλε, μίλησε για την επίθεση του Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι «δεν είναι λύση ούτε να σπας πράγματα, ούτε να χτυπάς ανθρώπους. Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη».

«Να χτυπάνε έναν άνθρωπο είμαι κατά. Μπορεί να μην αξίζει να ονομάζεται γιατρός... Του είχα δώσει 1.650 ευρώ την πρώτη φορά, 1.000 τη δεύτερη. και κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ήταν 100 ευρώ η επίσκεψη, άνευ βέβαια αποδείξεως» είπε στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαύρος ζητά την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον γιατρό. Οπως υποστηρίζει μάλιστα, θυμάται ένα περιστατικό που πήγε με αιμορραγία και δεν τον περιέθαλψε επειδή δεν είχε χρήματα να του δώσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ