Τους έστειλε πενταήμερη αλλά... ξέχασε να κλείσει ξενοδοχείο - iefimerida.gr

Τους έστειλε πενταήμερη αλλά... ξέχασε να κλείσει ξενοδοχείο

εκδρομή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 60χρονος εμφανιζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας και εξαπατούσε μαθητές και υπεύθυνους σχολείων αναλαμβάνοντας δήθεν σχολικές εκδρομές σε χαμηλές τιμές. Ο επιτήδειος όμως έπεσε τελικά στα χέρια των Αρχών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από καταγγελία καθηγήτριας σχολείου στον Πειραιά, σύμφωνα με την οποία είχε παρουσιαστεί στο σχολείο ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδρομής του σχολείου στη Μύκονο, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε κατά την άφιξη των μαθητών και των συνοδών τους στο ξενοδοχείο, δεν είχε καταβάλλει όπως όφειλε και είχαν συμφωνήσει τα χρήματα για την κράτηση των δωματίων.

Από την έρευνα που διενήργησε η αστυνομία του Πειραιά, διαπιστώθηκε τον τελευταίο μήνα ο 60χρονος εξαπάτησε τους υπεύθυνους πέντε σχολείων, αποσπώντας τους συνολικά χρηματικό ποσό ύψους 32.026 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ