Ολυμπιακός: Δεν κάνει μεταγραφή -Ο Τουπάν αντί Στρέλνιεκς στην Basket League - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Δεν κάνει μεταγραφή -Ο Τουπάν αντί Στρέλνιεκς στην Basket League

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν θα καλύψει το κενό του τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, όπως αποφάσισε ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Η προθεσμία για να δηλωθεί νέος παίκτης σε ομάδα της Euroleague λήγει στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης, και ο Αμερικανο-Ισραηλινός τεχνικός έκρινε πως δεν υπήρχε λόγος να γίνουν σπασμωδικές κινήσεις, μετά την είδηση του τραυματισμού του Λετονού γκαρντ την Τρίτη (26/2). Ο Στρέλνιεκς υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού οπίσθιου μηριαίου στο τελευταίο λεπτό του αγώνα Μαυροβούνιο-Λετονία τη Δευτέρα (25/2) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, χάνει τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Παρασκευή (1/3) στο ΣΕΦ, ενώ συνολικά θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για διάστημα 20 ημερών.

Στον Ολυμπιακό που δεν υπολογίζει ούτε στον τραυματία Βασίλη Σπανούλη εξέτασαν την περίπτωση άμεσης απόκτησης του Θαντ ΜακΦάντεν, παίκτη που τους είχε προταθεί πριν ενισχυθούν με τον Μπριαντέ Ουέμπερ. Ο Μπλατ έκρινε όμως πως ο πρώην παίκτης των ΠΑΟΚ και Κύμης δεν συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που αναζητά σε έναν γκαρντ.

Ο Γάλλος Αξέλ Τουπάν θα πάρει την θέση του τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς στην Basket League, μετά τον τραυματισμό του Λετονού γκαρντ στον αγώνα Μαυροβούνιο-Λετονία, στην Ποντγκόριτσα. Ο Τουπάν είχε δώσει τη θέση του στον νεοαποκτηθέντα Μπριαντέ Ουέμπερ πριν από λίγες ημέρες. Αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων», κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα έχουν δικαιώμα για ακόμη μία στη συνέχεια της σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ