Creepy αλλά επικό: Μπαμπάς ζωγράφισε μάτια στα βλέφαρα για να νομίζει το μωρό του ότι είναι ξύπνιος [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Creepy αλλά επικό: Μπαμπάς ζωγράφισε μάτια στα βλέφαρα για να νομίζει το μωρό του ότι είναι ξύπνιος [εικόνες & βίντεο]

Μπαμπάς ζωγράφισε μάτια στα βλέφαρα για να νομίζει το μωρό του ότι είναι ξύπνιος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας πατέρας στην Κίνα βρήκε έναν τρόπο, λίγο creepy αλλά επικό, για να καταφέρει να κοιμηθεί ενώ ο γιος του κοιμόταν κι αυτός δίπλα του.

Ο εξαντλημένος άντρας ζωγράφισε δύο ανοικτά μάτια στα βλέφαρά του, θέλοντας να κάνει το παιδί του να πιστέψει ότι είναι ξύπνιος σε περίπτωση που εκείνο ανοίξει τα μάτια του. Παράλληλα, έχει βάλει στο κινητό του να παίζει ένα τραγούδι, το οποίο τραγουδάει ο ίδιος.

Το μωράκι έτσι συνεχίζει να κοιμάται ήσυχα.

Ο μπαμπάς με το μωρό του

Το βίντεο φέρεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί από τη μητέρα και βρίσκεται ανάμεσα σε άλλες στιγμές που παρουσιάζουν μπαμπάδες με τα μωρά τους.

Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, έχει ήδη συγκεντρώσει 4,17 εκατομμύρια views για το Weibo και πολλοί χρήστες κάνουν λόγο για απρόσεκτους γονείς.

Εβαψε τα βλέφαρά του για να νομίζει το μωρό ότι το κοιτάει
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ