Το καρφί της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου -«Εμένα με άλλαξαν 4 φορές αλλά παρέμεινα πρώτη» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το καρφί της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου -«Εμένα με άλλαξαν 4 φορές αλλά παρέμεινα πρώτη» [βίντεο]

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η εκπομπή του «Στη Υγειά μας ρε παιδιά» επιστρέφει και πάλι στην συνηθισμένη ώρα και μέρα, δηλαδή θα προβάλετε κάθε Σάββατο βράδυ. Και η Βίκυ Χατζηβασιλείου έσταξε φαρμάκι ερωτώμενη για την αλλαγή αυτή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε πακέτο» είναι συνηθισμένη από τέτοιες αλλαγές και μάλιστα έχει χαρακτηρίσει την εκπομπή της ως το Survivor της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου» πέταξε το καρφί της στον Σπύρο Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Εγώ νιώθω πάρα πολύ χαρά γιατί επιβιώνουμε παντού όπως βλέπετε. Κάποιες άλλες εκπομπές όταν τις μετακινούν έχουν κλυδωνισμούς. Εμείς είδατε ότι παρότι είχαμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο 4 μετακινήσεις, αντέχουμε. Και είμαστε όχι απλά ανθεκτικοί, είμαστε στην πρωτιά. Υπάρχουν επιλογές ουσίας στο κοινό και αυτό είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο και θετικό σαν συμπέρασμα.» «Εμένα όπου με έβαλαν έμεινα. Κάποιοι άλλοι έκαναν μανούρες και αλλάζουν ξανά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ