Πώς θα κάνεις τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο έντονο -Το μαγικό tip του μακιγιάζ - iefimerida.gr

Πώς θα κάνεις τα μικρά μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και το βλέμμα πιο έντονο -Το μαγικό tip του μακιγιάζ

Γυναίκα μακιγιάρεται. Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βασικός λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε μακιγιάζ, είναι είτε για να αναδείξουμε κάποια σημεία του προσώπου, είτε για να διορθώσουμε κάποιες ατέλειες.

Αν είστε από τις τυχερές και διαθέτετε δύο μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια, τότε μάλλον θα χρειαστείτε συμβουλές για άλλα σημεία του προσώπου. Αν όμως, είστε μία από την μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνίδων, με μικρά μάτια, τότε αυτές οι οδηγίες σας αφορούν.

Μάλιστα όσο πιο μικρά είναι τα μάτια, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση και κάθε λάθος, έστω και μικρό, μπορεί να οδηγήσει σε τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Μια λάθος πινελιά ή μία απόχρωση που δεν βοηθάει στο σχήμα που έχετε φανταστεί, μπορεί να χαλάσει όλο το look. Για αν αποκτήσετε μεγάλα μάτια με τη βοήθεια του μακιγιάζ, πρέπει αρχικά να κάνετε focus σε όλη την περιοχή ξεκινώντας από τα φρύδια, μέχρι την περιοχή κάτω από τα μάτια. Δε θέλουμε ούτε υπερβολικά πυκνά αλλά ούτε και λεπτά όπως αυτά που είχαμε στη δεκαετία του 90....

Διαβάστε το tip για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ