H Κάμερον Ντίαζ γδύνεται και δηλώνει «Λατρεύω τους Άγγλους» [εικόνες] - iefimerida.gr

H Κάμερον Ντίαζ γδύνεται και δηλώνει «Λατρεύω τους Άγγλους» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To Αγγλικό Harper's Bazaar έκανε το ψυχικό και έδωσε στην 40χρονη Κάμερον Ντίαζ το πρώτο της εξώφυλλο εδώ και μήνες. Εκείνη ανταπέδωσε την χάρη δηλώνοντας, ουσιαστικά, πως οτιδήποτε Αγγλικό της φέρνει δάκρυα (χαράς και ηδονής ταυτόχρονα) στα μάτια.

«Λατρεύω τους Βρετανούς. Πάντοτε τους λάτρευα. Τους έχω αδυναμία. Άλλωστε μεγάλωσα με τους Μόντι Πάιθον. Ενώ ο παππούς μου έβλεπε συνέχεια Μπένι Χιλ. Και μου αρέσουν πολύ και οι Άγγλοι άντρες. Λατρεύω την αίσθηση του χιούμορ τους, τον ιπποτισμό και την γοητεία του. Είναι κάτι που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της βρετανικής κουλτούρας. Κάτι που λείπει από τους Αμερικάνους».

Αυτά δηλώνει η Κάμερον Ντίαζ, πιο γυμνασμένη από ποτέ. Και, προφανώς, πιο απελπισμένη από ποτέ.

Γιατί όταν είσαι σταρ κάποιου βεληνεκούς, συνήθως απαντάς σε τέτοιες φολκλόρ ερωτήσεις ευγενικά και διακριτικά. Π.χ. «Ναι, έχω έρθει στην χώρα σας. Είναι πολύ ωραία και θα ήθελα να επιστρέψω».

Δεν ξεκινάς ένα τέτοιο παραλήρημα που σε κάνει να μοιάζεις ότι είσαι έτοιμη να πάρεις παραμάζωμα όποιον Άγγλο βρεθεί μπροστά σου.

H Κάμερον Ντίαζ γδύνεται και δηλώνει «Λατρεύω τους Άγγλους» [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κατά προτίμηση τον Κόλιν Φέρθ, για τον οποίο η Κάμερον δηλώνει

«Είναι ο τέλειος Άγγλος. Γοητευτικός και ενδιαφέρον, σε κάνει πάντα να αισθάνεσαι μοναδική. Έχει αυτή την παροιμιώδη Βρετανική ειλικρίνεια».

H Κάμερον Ντίαζ γδύνεται και δηλώνει «Λατρεύω τους Άγγλους» [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ