Kovacs: «Ονειρεύομαι να ζήσω στην Ελλάδα» - iefimerida.gr

Kovacs: «Ονειρεύομαι να ζήσω στην Ελλάδα»

Η Kovacs. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η περσόνα της εκκεντρική και η προσωπικότητα της εύθραυστη σαν πορσελάνη.

Η μυστηριώδης τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από το Εindhoven της Ολλανδίας με τη βαθειά, αισθαντική φωνή, μιλάει για τη δύσκολη ζωή της. Πώς η μουσική έγινε για εκείνη θεραπεία και επιτυχία, πώς αποφάσισε να μας συστηθεί ως Kovacs αλλά και γιατί ξυρίζει το κεφάλι της.

«Το λατρεύω το ελληνικό κοινό! Νιώθω ότι κατανοεί τα τραγούδια μου γιατί είναι πολύ συναισθηματικό και παθιασμένο. Μοιάζουμε πολύ. Για Ολλανδή είμαι πολύ συναισθηματική και όταν έρχομαι στην Ελλάδα νιώθω να συνδέομαι με το ελληνικό στοιχείο.

Ακόμη και όταν τελείωσε η συναυλία περάσαμε πολύ ωραία.. ωωω όχι ξέχασα ότι έχασα το κινητό μου τηλέφωνο μέσα σε ένα ταξί αλλά μάλλον αυτό τελικά είναι καλό γιατί νιώθω ελεύθερη για λίγο (γέλια). Τον βιολογικό μου πατέρα στην πραγματικότητα δεν τον γνωρίζω καθόλου. Είναι πολύ θρήσκος. Είναι Ευαγγελιστής. Επικοινώνησε μαζί μου 2-3 χρόνια πριν για να μου πει να έρθω κοντά στο Θεό και του είχα πει ότι δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από το Θεό.

Είναι δύσκολο να αφήσω τους ανθρώπους να έρθουν πολύ κοντά μου και είναι δύσκολο να κάνω μία σχέση γιατί με φοβίζει η εγγύτητα και έχω πάντα τον φόβο ότι οι άνθρωποι θα με εγκαταλείψουν».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Kovacs στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ