Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga - iefimerida.gr

Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga

Ιρίνα Σάικ- Μπράντλεϊ Κούπερ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η ερμηνεία του τραγουδιού Shallow της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ να ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές των Οσκαρ 2019, ωστόσο αυτό που ακολούθησε έχει φέρει την Ιρίνα Σάικ σε πολύ δύσκολη θέση.

Κι αυτό γιατί το τρυφερό βλέμμα της Lady Gaga με τον Μπράντλεϊ Κούπερ όχι μόνο έγινε viral αλλά έκανε και τους χρήστες του διαδικτύου να μιλούν για μία νέα κρυφή σχέση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον ηθοποιό.

Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga  | iefimerida.gr 0

Το θέμα πάντως συνέχισε να απασχολεί τα ξένα μέσα και χτες, καθώς δημοσιεύτηκαν νέες φωτογραφίες από το after party των Οσκαρ με τον Μπαντλεϊ Κούπερ να αγκαλιάζει την Lady Gaga ενώ δίπλα του είναι η Ιρίνα Σάικ.

Κι ενώ η Ιρίνα Σάικ συνεχάρη με μια θερμή αγκαλιά τον σύντροφό της Μπράντλεϊ Κούπερ και την Lady Gaga μετά την ερμηνεία τους επί σκηνής του «Shallow», τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στον παράδεισο, όπως φαίνεται.

Σύμφωνα με την Sun, το σούπερ μόντελ μάλιστα, είχε κάνει unfollow την διάσημη τραγουδίστρια πριν από την τελετή απονομής βραβείων Όσκαρ.

Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga  | iefimerida.gr 1

Κι ενώ η Lady Gaga ξεκαθάρισε από την πλευρά της πως με τον Μπράντλεϊ Κούπερ είναι μόνο φίλοι, η Ιρίνα Σάικ φαίνεται να έχει «αρρωστήσει» με όλον αυτόν τον σάλο.

«Η Ιρίνα δεν θα αφήσει αυτή τη ''θύελλα'' να τους λυγίσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η tabloid εφημερίδα «The Sun».

Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga  | iefimerida.gr 2



Και υπογραμμίζει: «Δεν είναι πολύ μακρυά από την αλήθεια οι φήμες ότι η Ιρίνα έχει ''αρρωστήσει'' από αυτό που συμβαίνει. Δεν αντιπαθεί, ούτε σιχαίνεται την Lady Gaga, αλλά δεν αντέχει όλα αυτά που ακούγονται αλλά και τη στενή επαφή που έχει αποκτήσει ο άντρας της με την τραγουδίστρια». «Το μόνο που θέλει είναι να απασχολεί συνεχώς τον Μπράντλεϊ και να του αποσπά τον χρόνο του».

Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga  | iefimerida.gr 3



Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι η μελαχρινή καλλονή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπη με την απιστία και τις κακές φήμες, καθώς είχε στο πλευρό της στο παρελθόν... τον άτακτο Ρονάλντο.

Αρρωστη η Ιρίνα Σάικ με τα σαλιαρίσματα του Μπράντλεϊ Κούπερ με τη Lady Gaga  | iefimerida.gr 4

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ