Πρέσβης στο Μαρόκο συγκρίνει την Μέγκαν Μαρκλ με την Λετίθια -Ποια «έφαγε λάχανο» την άλλη - iefimerida.gr

Πρέσβης στο Μαρόκο συγκρίνει την Μέγκαν Μαρκλ με την Λετίθια -Ποια «έφαγε λάχανο» την άλλη

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα καλύτερα λόγια για την Μέγκαν Μαρκλ έχει να πει ο Βρετανός πρέσβης στο Μαρόκο μετά την επίσημη περιοδεία του βασιλικού ζευγαριού το Σαββατοκύριακο, ρίχνοντας παράλληλα μια σπόντα για το ταξίδι του Φελίπε και της Λετίθια της Ισπανίας πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με τον Βρετανό πρέσβη ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια πιο άτυπη και προσωπική επίσκεψη στο Μαρόκο

Ο διπλωμάτης Τόμας Ρέιλι, που συνόδευσε τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στις επίσημες δεσμεύσεις τους, δήλωσε πως ήταν ξεκάθαρο ότι το βασιλικό ζευγάρι «νοιαζόταν πραγματικά» για όλους όσους συνάντησαν κατά την διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής τους.

Σημείωσε ότι η προσωπική πινελιά απείχε πολύ από το «σοβαρό και πομπώδες ύφος» που συνήθως έχουν οι βασιλιάδες που επισκέπτονται την χώρα, όπως η επίσκεψη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας λίγες ημέρες νωρίτερα.

Η Μέγκαν Μαρκλ έδειχνε να νοιάζεται πραγματικά για όλους
ΣΕ αντίθεση με το αυστηρό και πομπώδες ύφος της επίσκεψης της βασίλισσας Λετίθια και του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας στο Μαρόκο

Μιλώντας στο Harper’s Bazaar, ο Ρέιλι δήλωσε: «Ήταν ένα πολύ διαφορετικό είδος ταξιδιού – πιο προσωπικό, άτυπο και μακριά από το πομπώδες των παραδοσιακών επισκέψεων. Οι Μαροκινοί λάτρεψαν τον τρόπο που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν τόσο αυθόρμητοι και νοιάζονταν τόσο πολύ».

Το ζευγάρι κατάφερε να παραβρεθεί σε εννέα διαφορετικές δεσμεύσεις μέσα σε διάστημα τριών ημερών, συμπεριλαμβανομένης μιας βόλτας με ελικόπτερο στα όρη Άτλαντα, μια επίσκεψη στο κέντρο ιπποδρομιών στο Ραμπάτ, καθώς και μια ακρόαση από τον βασιλιά Μοχάμεντ τον 6ο του Μαρόκου.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια κατά την επίσημη επίσκεψή τους στο Μαρόκο

Κι ενώ, όπως ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια συναντήθηκαν με μαθητές κατά την επίσκεψή τους, δεν υπήρχε η ίδια ευχάριστη ατμόσφαιρα (τουλάχιστον on camera).

ΌΛοι οι Μαροκινοί λάτρεψαν το οικείο ύφος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

Ο Βρετανός πρέσβης, που φιλοξένησε τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ για δεξίωση την Κυριακή το βράδυ, δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από το πώς η Μέγκαν Μαρκλ έδινε το «είναι» της; σε όλα τα καθήκοντά της.

Το βασιλικό ζευγάρι δεν δίστασε να δοκιμάσει τοπικά εδέσματα και να λερωθεί

«Είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να ανέβει σε ένα ελικόπτερο και να πετάξει σε ύψος 1.400 μέτρων, παραμένοντας το ίδιο χαμογελαστή και έτοιμη να τα κάνει όλα, έτοιμη να προωθήσει τα θέματα που έχουν σημασία γι’ αυτήν» ανέφερε.

Φωτογραφίες: AP, Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ