Χανιά: Η τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας στον Πλατανιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Χανιά: Η τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας στον Πλατανιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν σήμερα οι προκαταρκτικές εργασίες για την τοποθέτηση, στη δυτική πλευρά του Πλατανιά, της γέφυρας τύπου Μπέλεϋ.

Στόχος είναι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μετά την κατάρρευση μεγάλου τμήματος του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Ξεκίνησαν οι προκαταρκτικές εργασίες για την τοποθέτηση, στη δυτική πλευρά του Πλατανιά

Συνεργεία «ασφαλίζουν» τα δίκτυα υποδομής και παράλληλα εκτελούνται εργασίες για την απομάκρυνση των συντριμμιών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία.

Στόχος είναι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία μετά την κατάρρευση μεγάλου τμήματος του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο

Από το πρωί, προσωπικό από το 747 Ειδικό Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στο Λουτράκι και το 725 Τάγμα Μηχανικού που εδρεύει στην Αθήνα μετέφεραν τα πρώτα τμήματα της γέφυρας Μπέλεϋ, κοντά στο σημείο της παλαιάς οδού Χανίων - Κισάμου, ενώ παράλληλα ξεκινά η συναρμολόγηση και τοποθέτηση της γέφυρας.

Η κακοκαιρία άφησε πίσω της τεράστιες ζημιές

Η ολοκλήρωση των εργασιών, ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες, εκτιμάται σε λίγες ημέρες, ενώ η συγκεκριμένη γέφυρα θα έχει μήκος 30 μέτρα και πλάτος ικανό, έτσι ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Χανιά: Η τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας στον Πλατανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Χανιά: Η τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας στον Πλατανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 4

εικόνες: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ