9χρονος θύμα bullying δηλητηρίασε 25 συμμαθητές του για εκδίκηση! - iefimerida.gr

9χρονος θύμα bullying δηλητηρίασε 25 συμμαθητές του για εκδίκηση!

Μια από τις μαθήτριες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο / Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είκοσι πέντε συμμαθητές του «έστειλε» στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση ένας 9χρονος μαθητής, από σχολείο της Bursa (Προύσα) στην Τουρκία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού (bullying).

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, το συμβάν καταγράφηκε στις 20 Φεβρουαρίου και έγινε γνωστό όταν μαθητές του δημοτικού άρχισαν να δηλώνουν, μαζικά, αδιαθεσία.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο 9χρονος... εκδικητής είχε μπει στην τάξη την ώρα που οι συμμαθητές του έκαναν γυμναστική και έριξε κόλλα στα μπουκαλάκια με νερό που είχαν στα θρανία τους.

Οι 25 συμμαθητές του της Γ’ Δημοτικού ήπιαν στη συνέχεια από τα μπουκαλάκια, εμφάνισαν άμεσα αδιαθεσία και διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Bursa.

Bullied primary school student, nine, sends 25 classmates to hospital after putting glue in their water bottles for revenge https://t.co/JB1kimcK7y

Η διοίκηση της σχολικής μονάδας δεν προέβη σε δηλώσεις, ούτε και διευκρίνισε αν θα κινήσει πειθαρχική διαδικασία κατά του 9χρονου μαθητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ