Αυτή η απρόσμενη απόχρωση θα αποκτήσει διαχρονική αξία στο σπίτι σύμφωνα με τους διακοσμητές - iefimerida.gr

Αυτή η απρόσμενη απόχρωση θα αποκτήσει διαχρονική αξία στο σπίτι σύμφωνα με τους διακοσμητές

Άποψη καθιστικού/ Φωτογραφία: Ζara Home
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια, η διακόσμηση θέτει ως βασικό της γνώμονα τις εσωτερικές ανάγκες του ατόμου.

Δεν λειτουργεί μόνο ως μέσο βελτίωσης της καθημερινότητας σε πρακτικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό. Μέσω των διακοσμητικών ιδεών κάνουμε την ζωή μας καλύτερη σε διαφορετικά επίπεδα.

Στη σύγχρονη ζωή, η ξέφρενη καθημερινότητα μάς δημιουργεί την ανάγκη να ψάχνουμε συνεχώς διεξόδους. Μια από αυτές είναι σαφέστατα το σπίτι μας. Θέλουμε στο τέλος της ημέρας να είναι ένα χαλαρωτικό καταφύγιο κι ένας χώρος που μπορεί να αφουγκραστεί τις ανάγκες μας. Με την βοήθεια των χρωμάτων μπορούμε να δημιουργήσουμε την ατμόσφαιρα που θα μας «αποσυμπιέσει».

Υπάρχουν διακοσμητικές τάσεις που σύμφωνα με τους διακοσμητές έχουν όλες τις προϋποθέσεις να γίνουν διαχρονικές. Αυτό το απαλό χρώμα -που ξεφεύγει από το μαύρο, το λευκό, το μπεζ και το γκρι- είναι η νέα αδυναμία των interior designers.

Δείτε το χρώμα που θα αποκτήσει διαχρονική αξία στη διακόσμηση, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διακόσμηση χρώμα ΣΠΙΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ