Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga: «Υπάρχει καμία πιθανότητα να μην π@@@@;» -Η πρώην του έσταξε φαρμάκι - iefimerida.gr

Μπράντλεϊ Κούπερ, Lady Gaga: «Υπάρχει καμία πιθανότητα να μην π@@@@;» -Η πρώην του έσταξε φαρμάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ερμηνεία του τραγουδιού «Shallow» από την Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην 91η τελετή απονομής των βραβείων όσκαρ μάγεψε τους παριστάμενους και τους τηλεθεατές, με πολλούς να κάνουν λόγο για μια πολύ δυνατή φιλία και άλλους για κάτι περισσότερο.

Την δυνατή αυτή σχέση των δύο συμπρωταγωνιστών δεν μπόρεσε να μην σχολιάσει και η πρώην σύζυγος του Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Εσποζίτο, που ομολογουμένως, έσταξε φαρμάκι.

Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του το βράδυ της Κυριακής, ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σπέιντ, τράβηξε μια φωτογραφία του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Lady Gaga.

Οι δύο συμπρωταγωνιστές μοιράστηκαν ένα πιάνο αρχικά με την Lady Gaga να παίζει μουσική και να τραγουδά, ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ βρισκόταν στην άλλη πλευρά και τραγουδούσε κι αυτός. Στην συνέχεια, ο ηθοποιός πήγε δίπλα της και αντάλλαξαν κάποια τρυφερά βλέμματα.

«Υπάρχει καμία πιθανότητα αυτοί οι δύο να μην π@@@@;» ρώτησε αστειευόμενος στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Ντέιβιντ Σπέιντ, προτρέποντας πολλούς χρήστες να μοιραστούν τις σκέψεις τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Is there any chance these 2 aren’t fucking?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Spade (@davidspade) στις 24 Φεβ, 2019 στις 9:13 μμ PST

Μία από αυτούς ήταν και η πρώην σύζυγός του, η 45χρονη Τζένιφερ Εσποζίτο, που με δύο μόνο γράμματα, έσταξε το φαρμάκι της. «Χα» έγραψε απλά η επίσης ηθοποιός.

Ο 44χρονος Μπράντλεϊ Κούπερ και η Εσποζίτο παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 αλλά χώρισαν τον Μάιο του 2007, μετά από μόλις 5 μήνες έγγαμου βίου. Από το 2015, ο ηθοποιός είναι σε σχέση με το μοντέλο, Ιρίνα Σάικ.

Ο Σπέιντ και η Εσποζίτο δεν ήταν οι μόνοι που δημοσίων εξέφρασαν την άποψή τους για την χημεία των συμπρωταγωνιστών της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται». Η Mel B αναφέρθηκε σε αυτή στην εκπομπή Good Morning Britain εξηγώντας πως σκεφτόταν διαρκώς την σύντροφο του Μπράντλεϊ Κούπερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ