Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε τι είπαν backstage με την Παπαγεωργίου μετά τον καβγά τους στο GNTM [βίντεο]

Για το GNTM, τον γάμο της με τον Ηλία Κρασσά και την κόντρα της με την Ηλιάννα Παπαγεωργίου μίλησε η Βίκυ Καγιά το βράδυ της Τρίτης στην Ελεωνόρα Μελέτη.

Αφού αποκάλυψε ποια παίκτρια μετάνιωσε που έδωσε το «ναι» στις οντισιόν του GNTM, η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή την Αννα Αμανατίδου.

Συγκεκριμένα, τότε η Βίκυ Καγιά υποστήριξε πως η Αννα Αμανατίδου δεν μπορούσε να προχωρήσει στην επόμενη φάση διότι δεν διέθετε αυτό που ψάχνει για ένα topmodel, καθώς το σώμα της ήταν «βαρύ». Από την άλλη, η Ηλιάνα Παγεωργίου είχε υποστηρίξει ότι η διαγωνιζόμενη μπορούσε να σταθεί σε μια πασαρέλα για μαγιό, διαθέτοντας σώμα που ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της μόδας.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο κυριών της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα έντονος, με τις μπηχτές να εκτοξεύονται εκατέρωθεν. Μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα για την ηλικία της Βίκυς Καγιά. «Αλλη δεκαετία εσύ, άλλη εγώ. Στη δική μου δεκαετία υπάρχει αυτό το πρότυπο, αυτή η βιομηχανία», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι η άποψή μου, Ηλιάνα μου. Είμαι 25 χρόνια σε αυτό το χώρο, 25! Δεν είναι η άποψή μου, είναι αυτό που συμβαίνει», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Το παραπάνω συμβάν σχολίασε ξανά, λοιπόν, η Βίκυ Καγιά χτες προσθέτοντας πως εκείνη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα «είπαν» backstage μετά το καβγαγάδακι.

«Αυτή η ένταση που είδατε στο αέρα ήταν αυτή που υπήρξε, δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα. Μετά το γύρισμα η Ηλιάνα ήρθε και μου είπε “δεν πιστεύω να σε ενόχλησε αυτό”. Της είπα “όχι Ηλιάνα μου”. Το σκηνικό είχε γίνει για την Άννα Αμανατίδου», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ