Κύπελλο Ελλάδος: Για την ανατροπή-πρόκριση στους «4» ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Για την ανατροπή-πρόκριση στους «4» ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο

Φάση από το ματς στη Νέα Σμύρνη / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δύο επαναληπτικές αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ελλάδος.

Στην Τούμπα (19:30, Cosmote Sport 1) ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και να προκριθεί στους «4» της διοργάνωσης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μαουρίτσιο και Βαρέλα. Αντιθέτως, επέστρεψε στην αποστολή ο Τόσκα.

Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία μετά το 2-0 επί του Παναθηναϊκού και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Ερωτηματικό αποτελεί ο Κόρμπος, ο οποίος ταξίδεψε κανονικά για τη συμπρωτεύουσα, όμως η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη λόγω του αιματώματος που έχει στον τετρακέφαλο και η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγες ώρες πριν από το ματς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αστέρας θα επιδιώξει στην Τρίπολη (17:15, Cosmote Sport 2) απέναντι στον Εργοτέλη να εξαργυρώσει τη νίκη του (1-0) στην Κρήτη και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ