Triumph Tiger με δώρο τις βαλίτσες - iefimerida.gr

Triumph Tiger με δώρο τις βαλίτσες

Η Triumph Tiger
Κώστας Φούζας

Η ελληνική αντιπροσωπεία της φίρμας λανσάρει μια νέα προσφορά για τις Triumph Tiger 800 και 1200, με σκοπό να ενισχύσει το ταξιδιάρικο προφίλ των μοντέλων της.

Θέλοντας να χαρίσει στους αναβάτες της αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και άνετα χιλιόμετρα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Triumph προχωρά σε μια σημαντική προσφορά για όλες τις εκδόσεις των Tiger 800 και 1200 προσφέροντας εντελώς δωρεάν το σύστημα των τριών γνήσιων εργοστασιακών βαλιτσών Triumph.

Η τιμή λιανικής για το σύστημα βαλιτσών της Tiger 800 ανέρχεται στα 1.700 ευρώ και στα 1.800 ευρώ είναι η τιμή του αντίστοιχου συστήματος για την μεγάλη Tiger 1200. Οι γνήσιες βαλίτσες Triumph έχουν εξελιχθεί και δοκιμαστεί επάνω στην ίδια τη μοτοσυκλέτα, με γνώμονα την κορυφαία απόδοση ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Η προωθητική ενέργεια της Triumph για τα Tiger που ονομάζεται “Travel-Ready” θα ισχύσει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών. Περισσότερες λεπτομέρειες στο δίκτυο της φίρμας.

Triumph Tiger με δώρο τις βαλίτσες | iefimerida.gr 0
Triumph Tiger με δώρο τις βαλίτσες | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Triumph Tiger μοτοσικλέτα βαλίτσες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ